Mobilskal med lägsta pris i fokus

Mobilla.se startade våren 2013. Vår verksamhet är främst inriktad på försäljning av mobilskal och mobilfodral via internet med lägsta pris i fokus. Våra inköp sker oftast direkt från tillverkare, vilket gör att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.

Hos oss hittar du bland annat skal och plånboksfodral till bland annat iPhone 12 och iPhone 13 Pro. Vi har även mobilskal och fodral till Samsung Galaxy-modeller.

När du handlar i vår webbutik levererar vi alltid från vårt egna lager. Detta innebär att du som kund alltid kan räkna med blixtsnabba leveranser.

Vi på Mobilla.se vill att våra kunder ska bli 100% nöjda. Om produkten/produkterna du beställt inte uppfyller dina förväntningar ber vi dig kontakta oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att se till att du blir nöjd med din beställning.

Vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment och förbättra vår service och därmed erbjuda produkter av hög kvalitet, snabba leveranser och en användarvänlig sida så att du enkelt kan hitta det du är ute efter.

Mobilskal med Mobilla logo